Image by Tierra Mallorca

Fontys Makelaardij

Uw makelaar in de omgeving Hippolytushoef, dat is Fontys makelaardij. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en ben je daarom opzoek naar een aankoopmakelaar? Bij Fontys makelaardij helpen wij u graag. 

 

Een goede makelaar vinden, dat doet u niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let u op bij het maken van uw keuze? Logischerwijs wilt u graag een betrouwbare makelaar die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als uw makelaar net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn de experts betreft de woningmarkt die u kunnen begeleiden in het kopen of verkopen van uw woning. Met, een jong en fris team die weten waar ze over praten bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Diensten

Het nieuwe huis

Aankoopmakelaar

Fontys makelaardij helpt u graag in het begeleiden bij het kopen van uw droomwoning. Zodra u verliefd wordt op de woning, blijven wij nuchter.

Het kopen van een huis

Verkoopmakelaar

Fontys makelaardij helpt u graag uw woning goed te presenteren voor potentiële toekomstige kopers en de woning voor de beste prijs te verkopen.

Taxateur

Fontys makelaardij heeft taxateurs in diens die ingeschreven staan bij Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

b08d653c-6ffc-4667-a0e0-794c79faa4af.jpg

Hypotheken

Zodra u van plan bent om een woning te kopen is het belangrijk om te weten wat u te besteden heeft. Fontys makelaardij raad dan ook aan om een onafhankelijk hypotheekadvies aan te vragen.

Hypotheekorv_Shutterstock_1100_400-890x4
 

Beoordelingen

Fontys makelaardij is aangesloten bij wie is de beste makelaar. wie is de beste makelaar is een website waar klanten een beoordeling kunnen plaatsen over ruim 5000 makelaarskantoren. Voordat u een makelaar kiest, kunt u eerst naar de de reviews, testimonials of beoordelingen kijken die het makelaarskantoor heeft gehad. zo kunt u de beste keuze maken.

Bent u benieuwd naar onze beoordelingen? of wilt u graag een beoordeling plaatsen over ons? klik dan op onderstaand klink. 

 

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!